Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

1.2.2021 16.11

Vuoden sampolainen 2020 on Antton Ojalainen – Vuoden tiimiksi valittiin liikunnanohjaajat, ja kunniamaininta Juho Papinniemelle

Vuoden sampolainen 2020 on Antton Ojalainen
– Vuoden tiimiksi valittiin liikunnanohjaajat, ja kunniamaininta Juho Papinniemelle

Saimaan ammattiopisto Sampossa valitaan perinteisesti vuoden sampolainen. Yleensä valitun julistaminen ja palkitseminen tapahtuu pikkujouluissa, mutta koska nyt ei pikkujouluja järjestetty, palkintatilaisuus järjestettiin ”virtuaalikahveilla” Teamsissa maanantaina 1. helmikuuta.

Vuoden Sampolainen Antton Ojalainen

Vuoden sampolainen Antton Ojalainen kunniakirjan kanssa, katsoo kameraan.Vuoden sampolaiseksi 2020 valittiin ammattimies Antton Ojalainen. Hän on työskennellyt 16 vuotta Sampossa Lappeenrannassa rakennusalalla. Enimmäkseen hän toimii omakotityömailla, tällä hetkellä Vahvialan alueella. Anttonia kehuttiin ehdotuksissa vuolaasti:

”Antton hoitaa ammattitaidolla, vastuullisesti ja sydämellä. Hän tekee monialaista yhteistyötä ja näyttää hyvää esimerkkiä opiskelijoille. Antton ottaa kaikki huomioon tasapuolisesti ja työskentelee kaikkein etua ajatellen. Reilu, rehti työkaveri ja aina valmis auttamaan.”

Antton kertoi, että valinta tuntui tosi kivalta:

– Onhan tämä työ tuntunut kivalta pitkän aikaa, meillä on hyvä, tiivis työporukka, ja tehdään tiimityötä. Ajattelenkin, että tämä on tiimipalkinto, joka henkilöityy minuun. Arvostan. Parasta tässä työssä on juuri työyhteisö, jossa on avoin kulttuuri.

Vuoden tiimi liikunnanohjaajat Juho Mättö ja Anniina Utela

Vuoden tiimiksi äänestettiin liikunnanohjaajat Juho Mättö ja Anniina Utela. Heidän valintaansa perusteltiin näin:

”Luovat iloista, toiminnallista, ja osallistavaa pöhinää Sampoon sekä opiskelijoiden kuin henkilökunnan keskuudessa. Heidän kanssa on kiva tehdä yhteistyötä. Keksivät usein hauskoja yhteisöllisiä juttuja. Taukojumpat kokoavat porukan yhteen etänäkin ja saa työläisen virkistymään. Hyvä, kannustava työskentelytapa ilahduttaa."

Liikunnanohjaaja Juho Mättö jumppaa kukkakimppu etualalla.Liikunnanohjaaja Anniina Utela jumppaa kukkakimppu taustalla.Juho ja Anniina olivat valinnastaan myös hyvillään. Anniinan sanoin se yllätti, ”koska olen ollut Sampossa vasta viime elokuun alusta asti. Tämä motivoi – meidän työ on huomattu.”

– Vaikka työmme on olla yhteistyössä lähes kaikkien sampolaisten kanssa ja liikkumiseen liittyvät jutut koetaan yleisesti positiivisina, niin tunnustus kertoo, että jotakin olemme tehneet oikein, noin puolitoista vuotta Sampossa työskennellyt Juho tuumasi tuoreeltaan.

Kunniamaininta Juho Papinniemelle

Kunniamaininnan sai runsaan vuoden Sampossa markkinointisuunnittelijana työskentelevä Juho Papinniemi. Näillä sanoilla häntä ehdotettiin:

”Juho on positiivinen, rento ja helposti lähestyttävä, hyvä viestijä ja tehokas työssään. Juho on tuonut uutta ideaa ja osaamista Sampoon. Roadshow The Movie on huikea!”

Juho Papinniemi työpöytänsä ääressä luurit päässä, edessä kaksi kuvaruutua ja työvälineitä.Myös Juhosta tunnustus tuntui mukavalta, ja hän kertoi olevansa otettu ja kiitollinen:

–  Tämä yllätti ja lämmitti mieltä. Parasta Sampossa on monipuolisuus – täältä löytyy osaajia tosi monelta alalta. On kivaa tehdä yhteistyötä laajasti sampolaisten kanssa ja nähdä, mitä kaikkea Sampossa tehdään. Esimerkiksi videokuvausten yhteydessä on ollut kiva vierailla aloilla ja jututtaa opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Rehtori Antti Lehmusvaara ja yhteisöllisyystyöryhmän puheenjohtaja Marja Akkila toivottivat virtuaalikahveilla tunnustusten saajille paljon onnea. Kunniakirjat heille on jaettu omiin työpisteisiin, ja palkkiona he saavat epassiinsa pienen bonuksen.

Yhteisöllisyystyöryhmä valitsee vuoden sampolaisen henkilökunnan ehdotusten mukaisesti. Ehdotuksia tuli tänä vuonna poikkeuksellisen paljon.


Palaa otsikoihin