Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

10.11.2022 14.47

Vuoden viimeinen Duuniseteli-haku käynnissä 16.11. - 18.12.2022


Duunisetelin tarkoituksena on tukea ammattiin valmistuvien alle 30-vuotiaiden työllistymistä: palkatessaan nuoren, jolta löytyy Duuniseteli taskusta, työnantaja saa 1500 euron arvoisen tuen, käytettäväksi nuoren palkkakuluihin. Duuniseteli on siis hyödyksi sekä valmistuvalle että työnantajalle!


Näin Duuniseteli toimii:

 

  1. Kun nuorella on tiedossa valmistumispäivä, voi hän hakea Duuniseteliä täyttämällä sähköisen hakemuksen lappeenranta.fi/duuniseteli tai imatra.fi/duuniseteli. Valmistumispäivän on oltava viimeistään Duuniseteli-kampanjan päättymispäivä 18.12.2022.
  2. Ohjaamo ilmoittaa valmistuvalle, jos hänelle myönnetään Duuniseteli.
  3. Valmistuneen tuore ammattitaito ja Duuniseteli ovat lyömätön yhdistelmä - valmistunut voi tarjota työnantajalle oman työpanoksen lisäksi 1500 euron suuruisen tuen!
  4. Kun työsopimus syntyy, ilmoitus Ohjaamoon riittää.
  5. Työnantaja lunastaa Duunisetelin Ohjaamosta, ja käyttää sen palkkaamansa nuoren palkkakuluihin.

Kuka voi hakea?

 

Duuniseteliä hakevan tulee olla alle 30-vuotias Saimaan ammattiopisto Samposta kuluvan vuoden aikana ennen Duunisetelin hakuajan päättymistä valmistunut nuori, jolla ei ole vielä työpaikkaa. Seteleitä voivat hakea nuoret, joiden kotikunta on jokin seuraavista:


  • Lappeenranta
  • Imatra
  • Rautjärvi
  • Parikkala

Mitkä yritykset voivat hyödyntää Duuniseteliä?

 

Duunisetelin saaneen nuoren työllistävän yrityksen tulee toimia Etelä-Karjalan alueella, ja työllistämisaika tulee olla vähintään kolme kuukautta. Lisäksi nuorelle pitää maksaa alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja työtä tulee olla vähintään 20 tuntia viikossa. 


Hae Duuniseteliä 16.11. – 18.12.2022 välisenä aikana!

 

Lisätietoja ja hakemus löytyy:

 

lappeenranta.fi/duuniseteli

imatra.fi/duuniseteli

 



Palaa otsikoihin