Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

20.11.2023 9.57

Webinaari: Opiskele osa-aikaisesti ravintola-alan työn ohessa keskiviikkona 22.11. klo 13:00-13.15.

Haluatko viedä ravintola- ja cateringalan osaamisesi seuraavalle tasolle, mutta et halua laittaa koko elämääsi opintojen pyörteisiin?

Haluatko viedä ravintola- ja cateringalan osaamisesi seuraavalle tasolle, mutta et halua laittaa koko elämääsi opintojen pyörteisiin?

Saimaan ammattiopisto Sampo kutsuu sinut mukaan Opiskele osa-aikaisesti ravintola-alan työn ohessa -infowebinaariin, jossa kerromme sinulle mahdollisuuksistasi kehittää ammatillista osaamistasi joustavasti oman työsi ohessa. 
Tässä tarjoamassamme työelämäpainotteisessa koulutuksessa voit opiskella yksittäisiä tutkinnonosia oman tarpeesi mukaan ja myös osa-aikaisesti.

Työelämäpainotteisessa koulutuksessa
  • Opit omien tarpeidesi mukaan. Voit valita yksittäisiä tutkinnonosia, joita haluat opiskella. Voit räätälöidä opintosi juuri omiin tavoitteisiisi sopiviksi.
  • Voit osallistua osa-aikaisesti. Koulutus on suunniteltu niin, että voit edetä omassa tahdissasi, ilman liiallista kuormitusta. 
  • Saat tukea ja resursseja, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Sinun tarvitsee vain olla motivoitunut ja halukas oppimaan.
Kerromme koulutuksesta tarkemmin webinaarissamme. Webinaarissa teillä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme.

Opiskele osa-aikaisesti ravintola- ja cateringalan työn ohessa -infowebinaari
Aika: ke 22.11.2023 klo 13.00-13.15.
Paikka: Teams-webinaari
Osallistumisohjeet: Klikkaa mukaan tästä. Et tarvitse Teams-sovellusta tai tunnuksia päästäksesi osallistumaan.
Tervetuloa mukaan!

Palaa otsikoihin