Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

6.9.2016

Yrittäjyysfoorumi 9.9.2016

Nuorille opiskelijoille värikästä kuvaa yrittäjyydestä: Teatteri täyteen opiskelijoita perjantaina

Etelä-Karjalan Yrittäjät, Saimaan ammattiopisto Sampo ja Saimaan ammattikorkeakoulu Saimia järjestävät perjantaina 9.9. suuren maakunnallisen yrittäjätapahtuman ”Yrittäjyysfoorumin”. Tapahtuman tärkein teema on yrittäjyyden esille tuominen nuorten yrittäjien avulla opiskelijoiden tietoisuuteen.

Tilaisuuteen saapuu yli 400 yrittäjyydestä kiinnostunutta opiskelijaa ja opettajaa eri oppilaitoksista kohtaamaan yrittäjiä ja päinvastoin. Tapahtumassa on mm. Jounin Kaupasta ja sosiaalisesta mediasta tuttu Sampo Kaulanen kertomassa, miksi yrittäjyys on vaihtoehto tulevaisuuden ammatiksi. Paikalle saapuu myös Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, joka haastattelee paikallisia nuoria yrittäjiä. Puheenvuorojen lisäksi tilaisuus tarjoaa mahdollisuuksia verkottua ja löytää oikeita polkuja työelämään.

Järjestäjien yhteisenä toiveena on, että maakuntamme nuorista mahdollisimman moni työllistyy ja mieluiten paikallisesti. Yrittäjyys on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista ammattitoiveista nuorten parissa, ja tämän tilaisuuden myötä tietoisuutta halutaan myös monipuolisesti kasvattaa.

Tilaisuus alkaa klo 11 ja varsinainen ohjelma klo 12. Tarkemmat tiedot ja kaikkien esiintyjien esittelyt: https://www.facebook.com/events/122364031501021/. Tervetuloa paikalle!

Lisätiedot: Jami Holtari, jami.holtari@yrittajat.fi / 0400 551 435

Etelä-Karjalan Yrittäjät ry on Etelä-Karjalassa toimiva Suomen Yrittäjien aluejärjestö, kotipaikkanaan Lappeenrannan kaupunki. Toimialueella on 11 paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on yli 2000. Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.

Missio: Etelä-Karjalan Yrittäjät on yrittäjyyden etevä edunvalvoja ja yritysten ärhäkkä äänitorvi Etelä-Karjalassa.

Visio:  Eurot Etelä-Karjalaan! Yrittäjyys ja yrittäjäjärjestöjäsenyys kunnia-asiaksi!

 


Palaa otsikoihin