Siirry sisältöön

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinnon suorittanut toimii pienissä leipomoissa (leipurikisälli) ja konditorioissa sekä kahvilakonditorioissa ja ravintola-alan tehtävissä (kondiittorikisälli) sekä leipomoteollisuudessa (leipomoteollisuuden kisälli) valmistaen mm.  erilaisia leipomotuotteita taikinasta valmiiksi tuotteiksi tai konditoria- ja jälkiruokatuotteita.

Lisätietoja kondiittorikisällikoulutuksesta

Voit jatkaa opintoja ammattitutkinnon jälkeen vielä erikoisammattitutkinnossa.



Lisätietoja koulutuksesta

Uraopinto-ohjaaja 
Tiina Koskela
tiina.koskela@edusampo.fi
040-5287384

Lehtori
Markku Vengasaho
markku.vengasaho@edusampo.fi
040-5528534