Ravintola- ja catering-alan opiskelu Sampossa
Opiskele juuri sitä osaamista, mitä tarvitset! Ravintola- ja catering-alalla ammattilaiset valmistavat erilaisille asiakkaille herkullisia aterioita sekä luovat elämyksiä arjen pieniin taukoihin herkullisten leivonnaisten ja ruoan välityksellä. Ammattitaitoiset tarjoilijat täydentävät asiakkaan palvelukokemusta oman anniskelu- ja palveluosaamisen välityksellä.
Ravintola- ja catering-ala tarjoaa hyvät mahdollisuudet työllistymiseen. Voit opiskella yksittäisiä tutkinnonosia ja rakentaa omaa osaamispolkua. Myös oppisopimusten kysyntä on lisääntynyt ja opiskeluun voi yhdistää joustavasti palkallista työtä soveltuvissa oppisopimuspaikoissa. Mahdollisuus on myös AMK-polkuun sekä kansainväliseen työssäoppimiseen.
Uutta ravintola- ja catering-alalla
- Työelämäpainotteista tarjoilijakoulutusta yli 18-vuotiaille. Koulutuksen avulla vahvistetaan työssä tarvittavaa monipuolista osaamista sekä mahdollisuuksiaan toimia alalla. Koulutuksessa opiskellaan tutkinnonosa/osia eikä koulutus sido sinua pitkäksi aikaa. Mahdollisuus opiskella myös osa-aikaisesti ja joustavasti oman työn ohessa. (Lataa esite)
Hankkeen toteutusaika 1.1.2023 - 28.2.2026
Elintarvike- ja leipuri-kondiittorialan opiskelu Sampossa
Käytännönläheistä opetusta uudistuneissa
oppimisympäristöissä! Opiskele
elintarvikealan ammattilaiseksi; elintarvikkeidenvalmistajaksi tai leipuri-kondiittoriksi. Voit myös täydentää osaamistasi- opiskele
leipomoalan ammatti- tai erikoisammattitutkinto Sampossa. Päivitä opiskelun
aikana tietosi ja taitosi työsi ohella oppisopimuskoulutuksella.
Tutkinnot Sampossa
Perustutkinnot- Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki/tarjoilija
- Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja
- Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori
Erikoisammattitutkinnot