Siirry sisältöön

Ravintola- ja catering-ala & elintarvikeala

Ravintola- ja catering-alan opiskelu Sampossa

Opiskele juuri sitä osaamista, mitä tarvitset! Ravintola- ja catering-alalla ammattilaiset valmistavat erilaisille asiakkaille herkullisia aterioita sekä luovat elämyksiä arjen pieniin taukoihin herkullisten leivonnaisten ja ruoan välityksellä. Ammattitaitoiset tarjoilijat täydentävät asiakkaan palvelukokemusta oman anniskelu- ja palveluosaamisen välityksellä. 

Ravintola- ja catering-ala tarjoaa hyvät mahdollisuudet työllistymiseen. Voit opiskella yksittäisiä tutkinnonosia ja rakentaa omaa osaamispolkua.  Myös oppisopimusten kysyntä on lisääntynyt ja opiskeluun voi yhdistää joustavasti palkallista työtä soveltuvissa oppisopimuspaikoissa. Mahdollisuus on myös AMK-polkuun sekä kansainväliseen työssäoppimiseen.

Uutta ravintola- ja catering-alalla

  • Työelämäpainotteista tarjoilijakoulutusta yli 18-vuotiaille.  Koulutuksen avulla vahvistetaan työssä tarvittavaa monipuolista osaamista sekä mahdollisuuksiaan toimia alalla. Koulutuksessa opiskellaan tutkinnonosa/osia eikä koulutus sido sinua pitkäksi aikaa. Mahdollisuus opiskella myös osa-aikaisesti ja joustavasti oman työn ohessa. (Lataa esite)

    Hankkeen toteutusaika 1.1.2023 - 28.2.2026

Elintarvike- ja leipuri-kondiittorialan opiskelu Sampossa

Käytännönläheistä opetusta uudistuneissa oppimisympäristöissä! Opiskele elintarvikealan ammattilaiseksi; elintarvikkeidenvalmistajaksi tai leipuri-kondiittoriksi.  Voit myös täydentää osaamistasi- opiskele leipomoalan ammatti- tai erikoisammattitutkinto Sampossa. Päivitä opiskelun aikana tietosi ja taitosi työsi ohella oppisopimuskoulutuksella.